Sunday, 15 January 2017

2017!

Hai Dear Blogger,


Assalamualikum.....untuk pertaman kali nya tahun 2017 setelah hampir tiga tahun meyepi kan diri dari dunia blog dan hari ini terasa tangan gatal nak menaip entry baru.. (huhu) 

Ok memangdakan begitu lama tak meyemak kan diri kat blog nie la kan hampir keseluruhannya aku terus lupa nak edit mengedit blog ne yelah tiga tahun lepas tu masih macam kebudak-budakan gitu buat blog (hahahahahaha)! oppps! so sekarang ne terasa la tua nya dah ^_^"

Rasa-rasa la kan de tak ye sesiapa yang sudi naik mengupdated blog pekan koboi aku ne(tak mahu la caj mahal-mahal ea)sebab-sebab takde masa dah tuk edit megedit...terkial-kial dik non ahkak nak mencari lalalalla~~~~!

So if ada yang berminat korang boleh email ke rwahidahramlan@gmail.com(nyatakan harga anda sekali ye)



No comments:

Post a Comment

Thanks for view my blog ... drop your comment here buddy