Monday, 25 November 2013

Ituari punya Cerita~~~


Hai Blogger... hari ini tangan macam gatal pulak nak share entry kat korang semua... lama tak bercerita dan share story mory nie heeee... so jom check it out!!!

Nak di jadi kan cete... Kahmis lepas wid de kerja di kota tinggi tempahan inai tuk org kawen.... lepas dari settle kerja wid and kawan pe lagi wat la perancangan sdri nak terjah satu kota tinggi tu... al maklum lah even kota tinggi tu dlm johor... bukan senang nak sampai sana.... huhuhu... jadi kitaorg pun amk kesempatan yang ada pergi ke DESARU,BATU LAYAR dan MUZIUM NELAYAN... ha nampak tak tu... agak jakun wid ye kat situ sebab untuk kali yang pertama nya wid jejak kan kaki kat MUZIUM NELAYAN tu... (KESIANKAN)=.=... habis bergambar sakan tak sdor... amik punya amik gambar seronok sangat berjalan tak sadara waktu dah kul3.. sebab kul 4 nya wid ada appointment kat taman U pulak... hahahahah sampai tak sadar waktu berjalan begitu pantas nya..... 

Ok cerita pendek nie jelah yg wid share bayak lagi nak cete tak tercerita nak cete nanti.. 
jOM usha pic bawah nie....^_^












Jeng-jeng ha nampak kan... retis-restis ha dh bgambar heeee nie jelah pci yg wid dapat share boleh la wat cuci-cuci mata kan.. 
wasalam....

No comments:

Post a Comment

Thanks for view my blog ... drop your comment here buddy