Thursday, 28 November 2013

Inai Cone & Package inai wedding terbaik area KAJANG!


Salam hari kahmis blogger... ok entry wid hari nie para gardis-gadis atau bakal-bakal pegantin yang berada di area kajang dan sewaktu dengan nya mesti korang tercari-cari service inai terbaik untuk hari brrsejarah korang kan.. so hari nie wid nak share satu service inai yang terbaik lukisan yang sangat cantik dan kemas... paling penting harga sangat BERPATUTAN!

Jom kita terjah satu-satu hasil seni Inai Ace Henna...








Cantik-cantik kan lukisan beliau nie.... kalau nak tengok banyak lagi hasil beliau korang like page and follow blog ... :D so yang berada di kajang kalau korang berminat nak amik perkhidmatan beliau korang boleh terjah kakak inai nie dekat sini.. 

Like Page ----> FACEBOOK Inai Ace Henna 
Follow -----> BLOG INAIACEHENNA

PERHATIAN!!!
Inai yang di pakai oleh inai ace henna ini 100% NATURAL  HENNA... Instant henna jugak beliau ada gunakan untuk melukis inai.. bergantung pada permintaan customer 
yang pasti inai dia selamat di gunakan... :)

Sebelum terlupa Selain dari service inai.. inai ace henna jugak ada menjual produk inai sendiri.. para-para pelukis inai kalau nak mencuba inai dri inai ace henna boleh like atau follow blog klik link atas.... :)

Warna inai yang sangat menarik... wid geranti korang mesti puas hati dngan inai cone inai ace henna sebab wid sendiri dah mecuba mini cone natural henna ne....... so~~ 

SELAMAT MENCUBA~~

INAI ACE HENNA MINI CONE!

4 comments:

  1. pernah baca kat internet pasal inai yang boleh bg rosak kulit. bahaya! tp insyaAllah yg direkomen kat sini yg elok2 jer kan kan kan

    ReplyDelete

Thanks for view my blog ... drop your comment here buddy