Friday, 29 November 2013

HomeMade Cookies The Best Kluang, Johor....





Hola Blogger... Hari nie wid nak share entry pasal HomeMade Cookies pulak.... wid tengok pun terliur je rasa tekak nie lebih-lebih lagi PAVLOVA (gulp-glup)! So macam tak syok pulak tak share dengan blogger semua wid je tengok sedap kan mestilah nak share...
HomeMade Cookies nie berada di Kluang Johor... huntunglah orang keluang dan yang berdekatan dengan Leez's HomeMade Cookies... korang boleh order dengan beliau tapi sebelum tuuu meh sini kita~~~~

Cuci-cuci mata dengan air tangan beliau... Check Outtttt!
P/S :: Make sure korang kosong kan perut dulu ea kalau nak tgk pic-pic nie heeeee








Tadaaa!!!!!!!!!!!!!!! ha amacam terliur tak... sure merleleh air liur korg tgk kan.. 
Orang Kluang dan sewaktu denganya atau luar dri kawasan boleh order tapi bergantung pada tuan punya kek nie ea... ^_^

Bagi anda semua yang ingin  menempah untuk PERKAHWINAN/BIRTHDAY/PERTUNANGAN /JAMUAN etc.. boleh lah berhubungan dengan beliau di:-

LIKE page -----> LeezsHomemadeCookiesAndCakes
FOLLOW blog----->norlizasarno70
add FACEBOOK ---------- > Norliza Sarno


SELAMAT MENCUBA!!!




8 comments:

  1. aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa (jerit jap) .. rambang-3 mata .. cantik , nmpk sedap .

    ReplyDelete
    Replies
    1. kan.... wid fall in love dengan pavlova tu... hehehe boleh order klu nak cuba... :)

      Delete
  2. Replies
    1. ha.. tgk je dh sedap.. belum cuba lg mesti mak mertua lalu tak persaan hehe :)

      Delete
  3. hilang demam tgk kek sedap2 kat sini..sungguh menyelerakan...tq dear

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wah! Dh mcm mcm ubat ne..Hehe^_^ sama-sama... Alhamdulillah dh baik demam..

      Delete
  4. nampak sedap..kat kluang heh?wah,nnt balik kampung boleh order nih..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yup.. Kluang^___^ wah untungla kg dekat ctu..

      Delete

Thanks for view my blog ... drop your comment here buddy