Friday, 29 November 2013

HomeMade Cookies The Best Kluang, Johor....





Hola Blogger... Hari nie wid nak share entry pasal HomeMade Cookies pulak.... wid tengok pun terliur je rasa tekak nie lebih-lebih lagi PAVLOVA (gulp-glup)! So macam tak syok pulak tak share dengan blogger semua wid je tengok sedap kan mestilah nak share...
HomeMade Cookies nie berada di Kluang Johor... huntunglah orang keluang dan yang berdekatan dengan Leez's HomeMade Cookies... korang boleh order dengan beliau tapi sebelum tuuu meh sini kita~~~~

Cuci-cuci mata dengan air tangan beliau... Check Outtttt!
P/S :: Make sure korang kosong kan perut dulu ea kalau nak tgk pic-pic nie heeeee








Tadaaa!!!!!!!!!!!!!!! ha amacam terliur tak... sure merleleh air liur korg tgk kan.. 
Orang Kluang dan sewaktu denganya atau luar dri kawasan boleh order tapi bergantung pada tuan punya kek nie ea... ^_^

Bagi anda semua yang ingin  menempah untuk PERKAHWINAN/BIRTHDAY/PERTUNANGAN /JAMUAN etc.. boleh lah berhubungan dengan beliau di:-

LIKE page -----> LeezsHomemadeCookiesAndCakes
FOLLOW blog----->norlizasarno70
add FACEBOOK ---------- > Norliza Sarno


SELAMAT MENCUBA!!!




Thursday, 28 November 2013

Inai Cone & Package inai wedding terbaik area KAJANG!


Salam hari kahmis blogger... ok entry wid hari nie para gardis-gadis atau bakal-bakal pegantin yang berada di area kajang dan sewaktu dengan nya mesti korang tercari-cari service inai terbaik untuk hari brrsejarah korang kan.. so hari nie wid nak share satu service inai yang terbaik lukisan yang sangat cantik dan kemas... paling penting harga sangat BERPATUTAN!

Jom kita terjah satu-satu hasil seni Inai Ace Henna...








Cantik-cantik kan lukisan beliau nie.... kalau nak tengok banyak lagi hasil beliau korang like page and follow blog ... :D so yang berada di kajang kalau korang berminat nak amik perkhidmatan beliau korang boleh terjah kakak inai nie dekat sini.. 

Like Page ----> FACEBOOK Inai Ace Henna 
Follow -----> BLOG INAIACEHENNA

PERHATIAN!!!
Inai yang di pakai oleh inai ace henna ini 100% NATURAL  HENNA... Instant henna jugak beliau ada gunakan untuk melukis inai.. bergantung pada permintaan customer 
yang pasti inai dia selamat di gunakan... :)

Sebelum terlupa Selain dari service inai.. inai ace henna jugak ada menjual produk inai sendiri.. para-para pelukis inai kalau nak mencuba inai dri inai ace henna boleh like atau follow blog klik link atas.... :)

Warna inai yang sangat menarik... wid geranti korang mesti puas hati dngan inai cone inai ace henna sebab wid sendiri dah mecuba mini cone natural henna ne....... so~~ 

SELAMAT MENCUBA~~

INAI ACE HENNA MINI CONE!

Monday, 25 November 2013

Ephyra Serlahkan Kejelitaan Sebenar Anda

Ephyra Serlahkan Kejelitaan Sebenar Anda
Kulit Lebih Gebu Dan Flawless Dalam 14 Hari

Sana sini orang ramai heboh perkatakan kehebatan Ephyra. Ramai blogger yang sudah mencuba Ephyra dan rasa sangat berpuas hati dengan hasil bagus produk ini. Ephyra semakin dikenali dan diyakini oleh ribuan pengguna.

Tetapi apakah itu Ephyra? Ada yang bertanya, krim ke? Pil ke? Ephyra adalah produk minuman supplemen tambahan yang sangat sedap untuk  kecantikan dan kesihatan tubuh badan yang bermula dari dalam. Ephyra didatangkan dalam bentuk serbuk sachet yang dihasilkan daripada gabungan mantap rumusan terunggul alam semulajadi di seluruh dunia, kolagen terhidrolisis ikan laut dalam, L-Glutathione, Astaxanthin, Acai Berri, Acerolla Ceri, Marigold Flower Extract, Acacia Gum, Superberi dan Serbuk Tomato yang merawat, memperbaharui dan seterusnya menyerlahkan lagi keserian dan kesihatan dalaman dan luaran.

Dengan ribuan testimoni yang meyakinkan, telah menambat hati ramai pengguna Ephyra. Mengapa Ephyra sangat berkesan? Sudah tentu kerana formula hebatnya yang mengandungi 9 bahan alam semulajadi berkualiti tinggi bergred super AAA. Ephyra bukan hanya produk kolagen semata-mata, tetapi Ephyra adalah formulasi rumusan minuman antioksida yang terbaik untuk kecantikan dan kesihatan anda. Sesuai untuk semua peringkat umur, untuk lelaki  juga wanita semestinya. Ephyra disahkan selamat dan berkesan serta mendapat kelulusan Kementerian Kesihatan Malaysia beserta disahkan Halal oleh JAKIM.

Testimoni boleh dicipta, pengalaman boleh direka, gambar boleh diubah dan pelbagai lagi. Tetapi testimoni dari pengguna setia Ephyra memang tidak boleh disangkal lagi. Kalau anda google "testimoni ephyra" atau "review ephyra", anda akan lihat banyak review hebat perkongsian dari ribuan pengguna Ephyra.

Jika anda ada masalah kulit kusam, kedutan, jerawat, jeragat, sakit sendi, tumit merekah, kulit kering, rambut gugur dan sebagainya, jangan ketinggalan untuk dapatkan penyelesaian anda dengan Ephyra. Jom lihat apakah kelebihannya...
  1. Membantu menjadikan kulit kita lebih anjal, halus dan cerah berseri.
  2. Merangsang penghasilan kolagen yang diperlukan oleh tubuh badan kita.
  3. Membantu memulihkan wajah yang bermasalah seperti jerawat dan jeragat. 
  4. Membantu memulihkan masalah kulit ekzema (kegatalan dan kemerahan).
  5. Mengurangkan kedutan dan garis-garis halus di wajah.
  6. Menghindari kita daripada penyakit barah, tekanan darah tinggi, diabetes dan masalah kulit kerana ianya mengandungi supplemen anti oksidan Astaxanthin.
  7. Menguatkan rambut dan melambatkan uban.
  8. Menjadikan rambut lebih sihat, lembut dan bersinar.
  9. Melancarkan sistem pencernaan dalam  badan, menurunkan berat badan dan mengawal nafsu makan.
  10. Mengurangkan kadar kolesterol dan menjauhkan kita daripada risiko mendapat sakit jantung.
  11. Membantu seimbangkan tekanan darah.
  12. Meningkatkan tenaga dan daya ingatan.
  13. Meningkatkan sistem ketahanan badan.
  14. Melindungi retina dan mencegah penyakit mata akibat kerosakan termasuk faktor usia.
  15. Melegakan kesakitan sendi dan arthritis.
  16. Melegakan kesakitan pedih ulu hati dan gastrik.
Untuk maklumat yang lebih lanjut, sila klik Flyer, Website dan Fanpage.

Bagi memudahkan anda semua, jom kita klik link di bawah, antara testimoni Ephyra yang dipilih dari kalangan blogger.
  1. Masalah kulit muka dan jerawat - klik SINI, SINI, SINI, SINI, SINI, SINI, SINI, SINI dan SINI
  2. Masalah period / haid - klik SINI dan SINI
  3. Masalah tumit / tapak kaki - klik SINI dan SINI
  4. Testimoni kuku dan rambut - klik SINI, SINI dan SINI
  5. Testimoni lelaki - klik SINI
  6. Testimoni menyusukan anak - klik SINI
  7. Pelbagai masalah lain - klik SINI
Kulit yang sempurna. Wajah yang jelita. Keyakinan tiada tandingan. Hasil yang nyata. Semuanya lengkap dalam satu produk kecantikan dan kesihatan. Ephyra terbukti berkesan. 


Jom dapatkannya sekarang...

Official Websitewww.oceanlife2u.com
Instagram : ephyra2u
Telefon : 03 4141 7889
SMS : 019 3999 238
Emel : info@oceanlife2u.com


Giveaway ini dianjurkan oleh mialiana.com dan ditaja sepenuhnya oleh OceanLife2u.com dengan hadiah berupa wang tunai dan produk Ephyra bernilai RM 2,387.00. Sila klik SINI untuk join Giveaway ini.

Ituari punya Cerita~~~


Hai Blogger... hari ini tangan macam gatal pulak nak share entry kat korang semua... lama tak bercerita dan share story mory nie heeee... so jom check it out!!!

Nak di jadi kan cete... Kahmis lepas wid de kerja di kota tinggi tempahan inai tuk org kawen.... lepas dari settle kerja wid and kawan pe lagi wat la perancangan sdri nak terjah satu kota tinggi tu... al maklum lah even kota tinggi tu dlm johor... bukan senang nak sampai sana.... huhuhu... jadi kitaorg pun amk kesempatan yang ada pergi ke DESARU,BATU LAYAR dan MUZIUM NELAYAN... ha nampak tak tu... agak jakun wid ye kat situ sebab untuk kali yang pertama nya wid jejak kan kaki kat MUZIUM NELAYAN tu... (KESIANKAN)=.=... habis bergambar sakan tak sdor... amik punya amik gambar seronok sangat berjalan tak sadara waktu dah kul3.. sebab kul 4 nya wid ada appointment kat taman U pulak... hahahahah sampai tak sadar waktu berjalan begitu pantas nya..... 

Ok cerita pendek nie jelah yg wid share bayak lagi nak cete tak tercerita nak cete nanti.. 
jOM usha pic bawah nie....^_^












Jeng-jeng ha nampak kan... retis-restis ha dh bgambar heeee nie jelah pci yg wid dapat share boleh la wat cuci-cuci mata kan.. 
wasalam....

Monday, 18 November 2013

Tshirt Printing Ih Giveaway by Hazwan Hairy


ASSALAMUALAIKUM

Dengan ini saya Hazwan hairy ingin melancarkan satu lagi contest di penghujung tahun 2013 ni kepada korang blogger dan followers blog hazwanhairy.com ni.. Untuk GA ni saya di wakilkan oleh pihak Tshirt Printing IH untuk menganjurkan Tshirt Printing Ih Giveaway by Hazwan Hairy yang akan bermula dari 13/11/2013 sehingga 30/11/2013


SYARAT-SYARAT
1. Anda mestilah FOLLOWERS blog ini
2. LIKE page penaja : 
3. Tajuk : TSHIRT PRINTING IH GIVEAWAY BY HAZWAN HAIRY
4. Copy Paste kod dalam entry korang
5. Link kan entry anda pada post entry ini..

Simple saja kan..

HADIAH :
1 helai baju I Love Blogging
2 helai baju Geek
2 Fridge Magnet Krabi
5 Keychain Krabi

Pemenang akan di pilih melalui Random.org
Senarai peserta akan di list untuk korang BLOGWALKING 

Dengan harapan korang semua dapat support GA simple dari Tshirt Printing IH dan juga saya blogger Hazwan Hairy..




MOK BAJU TOK!! ^_^