Wednesday, 23 October 2013

Masuk "DUA BULAN'' sudah...




Apa korang rasa bila kerja macam nak apa tapi apa yang kita nanti kan setiap bulan tu pending sehingga nak masuk bulan yang ke dua? terjadi pada wid sekarang nie.... rasa nak membelah kan diri tapi pikir-pikir balik kena tunggu jugak... Apa agaknya dlm kepala otak orang-orang yang hired pekerja then bayar gaji tak on time ea? ingat semua orang dalam dunia nie senang ke? aduhaiiiii! 





2 comments:

  1. erk?
    2bulan xdpt gji ke?
    kje mane tu .boleh complain kot kan?

    ReplyDelete
  2. :(...
    keje company swsta kat jb..
    klu complain pun mcm takde pape je
    dh la ssh nak cri keje skrg ne.. huhu

    ReplyDelete

Thanks for view my blog ... drop your comment here buddy