Thursday, 24 October 2013

Proses Pencarian Kerja Baru.. JIA YOU!!!!


Sesungguhnya Allah tidak akan mengubah nasib suatu kaum kecuali kaum itu sendiri yang mengubah apa yang ada pada diri mereka 
-Ar-Ra'd:11-



Proses pencarian kerja baru bermula.... mmmmm sekarang nie senang mencari tapi susah nak mendapatnya... walau apa pun mesti cuba tak cuba tak tahu kan... harap-harap resume yang wid hantar nie harap lah  salah satu tersankut ye ^.^... inshaALLAH.




Positive thinking^_^

Wednesday, 23 October 2013

Masuk "DUA BULAN'' sudah...




Apa korang rasa bila kerja macam nak apa tapi apa yang kita nanti kan setiap bulan tu pending sehingga nak masuk bulan yang ke dua? terjadi pada wid sekarang nie.... rasa nak membelah kan diri tapi pikir-pikir balik kena tunggu jugak... Apa agaknya dlm kepala otak orang-orang yang hired pekerja then bayar gaji tak on time ea? ingat semua orang dalam dunia nie senang ke? aduhaiiiii! 





Friday, 18 October 2013

BLOGGER DOA KAN KAWAN BLOGGER KITA DIARISEDETIKFARISHA (SIS FARISHA)


Kawan-kawan blogger mana yang korang tahu... sis farisha akan menimang cahaya mata yang pertama... wid baru terima sms dari sis tadi yang dia kini sudah dimasukan ke hospital... Wid mintak kawan-kawan blogger yang mana megenali sis farisha atau yang belum megenali blogger DIARISEDETIKLEBIH sama-sama kita doakan semoga sis farisha selamat melahirkan cahaya mata pertama nya.....

SAMA-SAMA KITA MENDOKAN BELIAU DAN BABY SELAMAT AMEEN.....

Tuesday, 1 October 2013

Welcome OKTOBER!!!

EA-YOOOOOO ~~OKTOBER!!!!

Asalamualikum~~~ blogger


Wahh~~ rasa nya mcm baru je buat entry september.. top-top dah oktober hari nie.... mmm cepat sungguh masa berlalu kan kekawan ^_^ diam tak diam dah penghujung akhir tahun kita ne.... 

bulan oktober nie bulan raya gak tapi RAYA HAJI la raya jugak kan jadi CUTI!!!!!! Bulan nie jugak bulan HAJI... mana ahli keluarga yang pergi haji wid doa kan selamat pergi dan balik semoga mendapt haji makbrul ameen.. In SHA ALLAH... 

HAPPy!!