Wednesday, 25 September 2013

Yepppyyyyyy!!!


TADA~~~~~ jengjengjeng..... shawl yang dimenangi dari simple GA by sis farisha dah dapat semalam... review klik link nie diarisedetiklebihfarisha
sangat-sangat cantik Dahlia cotton shawl
kalau korang nak tengok-tengok shawl tudung nak beli tuk tambah koleksi  leh la LIKE page KOLEKSI.CINTA.RAFF



AWESOME!! nielah shawl dia cantik kan.... excited gila nak pakai g kerja... ^_^
shawl dia panjang kalau pakai bahagian dada memang tertutup.. 
jadi taklah was2 nak beli and pakai... :)


Colour memang mengikut cita rasa... ^_^ kain dia pun memang jenis yang renyok kalau tak iron pun takpe... style sikit kan.. tapi nak iron pun boleh... wid rasa tak iron lagi OK nampak dia lagi menarik dan gerek... dari biasa huhuhu....





No comments:

Post a Comment

Thanks for view my blog ... drop your comment here buddy