Wednesday, 4 September 2013

SEPTEMBER!!!!!!!!!!!



Hello September.. byE2 August~~ Alhamdulillah Jumpa jugak dengan september.. baru ada kesempatan nak buat entry for september...


Tragedi September Bukan Tragedi Oktober tau hahaha



Banyak jugak jemputan ke GA nie kawan-kawan... hehehe dah mcm jemputan ke Open House hari raya pulak... yang invited wid2 tu thanks so much tapi IN SHA ALLAH de kelapangan wid akan join.. haisss busy jugak lately nie bukan busy apa busy dengan macam-macam hal yang jadi kat office ne,, takde air nya len, lepas tu karen pulak wat hal then yang terbaru punya nie pulak... Office Banjir alahai... bukan banjir apa syiling office roboh hujan lebat air masuk office.. habis semua carpet satu office haiss.. 

So bermula la kerja baru wid and bos CUCI-CUCI SERVICE hohohohoho~

Dugaan~

6 comments:

  1. done follow sini no. 121
    sudilah kiranya follow me back yea..
    he2.. salam kenal.. keep in touch yea..=)

    http://tengkubutang@gmail.com/

    dan my 2nd blog
    http://kucenkucenbelog.blogspot.com/

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thanks singgh... done follow ^_^

      Delete
  2. Replies
    1. ha tulah... hehehe tp alhamdulillah emua settle ^_~..

      Delete

Thanks for view my blog ... drop your comment here buddy