Wednesday, 25 September 2013

READ THIS! Sumber dari SISWA ANAK JOHOR

MENARIK!!

hai korang terutama sekali dorang2 yang warga JOHOR.. kot-kot de yang nak tengah menacri peluang-pelaung pekerjaan sekarang nie... sebagai mana yang korang tahu UITM akan buka cawangan kempus baru dekat pasir gudang.. semalam baru tdapat tahu itu pun dari kawan yang bagithu tentang nie... so kalau korang na apply boleh la ke page Klik sini SISWA ANAK JOHOR borang boleh di download dan print dari website yang tertera... TARIKH AKHIR :: 7 OCTOBER 2013


klik gambar untuk nampak lebih jelas.. 

selamat mencuba... dapat tak dapat belakang kira janji anda semua dah mencuba... ^_^

SHARING IS CARING!

Korang yang baik hati klik bawah nie sebelum tingglkan blog wid ea hehe
 TQ! may ALLAH bless u.. ameen...

SINI-INI-ITU-DAN INI


2 comments:

Thanks for view my blog ... drop your comment here buddy