Friday, 27 September 2013

Giveaway Yeayy Ibu Arif duit Raya!

Assalamualikum~~

First Of All!

Terima Kasih  KISAH KITA menjemput Join GA ^_^

Serba sikit SINOPSIS Bio :D

Nama manje kawan-kawan dan family de yang panggil wida, wid, ida, wahidah pilih lah yang mana suka nak panggil tapi yang Officially WID la ea , Nama manje yang dipanggil abg wid tuk wid nie paling special dia panggil wid 'BUM' =.= melekat sampai sekarang dia je yang panggil gtu hahaha wid dilahirkan pada 31 january 1989 (ingat ea tarikh nie t siap2 bg hadiah) ^_^.. dan berasal dari negeri kelapa sawit (JDT) hehe  johor bahru, Johor darul takzim..

Jom Usha Gambr Budak debab kat bawah nie huhuhu!


Jyeahhh.... BUDAK DEBAB nie wid lah... huhuhu kelakar je kan sekarang lagi la debab lalalala~~ ^.~v

ha~ yang nie adik beradik wid... tak silap wid nie time raya hehehe
date yang tertera kat pic nie 4/3/1995 ha wid 6thn masa nie.. 

DAN....

 KISAH WID PULAK ..... SINI BACA BAWAH NIE EA~


Pengalaman Zaman Kecik-kecik?

Yang best pegalaman zaman kecik-kecik wid... dapat mainan yang paling AWESOME setiap masa hehehe yelah anak permpuan sorang kan.. and paling best jugak time raya la kehangatan raya ngn dah dewasa nie berbeza... time kecik memang tak terkata lah happy nya nak raya huhuhu sebab sure lah dapat angpau kan hohoho dh besor tua cmne kita yang kuar duit tu cm lemau je hahaaha (kidding) ^^.. yang nie pegalaman yang paling takan wid lupa sampai bila-bila and akan kongsi cete dengan anak-anak wid sampailah cucu-cucu nanti in sha ALLAH.. Cerita dia, dalam masa setahun time tu darjah satu wid menangis je ke sekolah tau sampai ayah wid terpakse teman wid dalam kelas =.= sian ayah tau.. pendek kan cerita wid rasa betul2 alam sekolah masa darjah dua baru lah ok tak melalak.. dan bila ingt sampai sekarang  boleh gelak sorang-sorang..hehehe (aptb) yelah sebab wid tak merasa pergi nya pra-sekolah atas sebab-sebab tertentu tapi alhamdulillah pandai jugak sekolah hahaha masuk bakul angkat sendiri ^_^..

so tujelah pegalaman kanak-kanak wid serba sedikit dapat wid share... 

So korang pulak apa pegalaman manis time kanak-kanak dulu? join GA nie tuk kongsi ceritera anda semua^_^ selamat berGA .. wASALAM!


kLIK SINI untuk jOin kan diri.. ^_^v

3 comments:

  1. good luck!wah!siap ada gmbr time kecik2..confirm menang ni..hehe

    ReplyDelete
  2. Thanks join GIVEAWAY ini dan TAHNIAH!!!!
    Anda layak menuntut duit raya dari ibu Arif..
    sila tinggalkan talian untuk dihubungi di :-http://arifarsyad.blogspot.com/2013/10/yeayyypemenang-giveaway.html

    ReplyDelete

Thanks for view my blog ... drop your comment here buddy