Friday, 27 September 2013

"3000 SLE Supporters Giveaway"


Assalamualaikum.


klik banner untuk join


Senarai hadiah:
Cash RM100 x 1, doodle ART button badge x 10, DuniaShida button badge x 3, perfume x 2, photo canvas (art kufi) x 3, photo canvas (typography canvas) x 3, Novel x 5, tudung bawal x 3, beauty tool x 1, bookmark limited edition x 15, pin ribbon x 2, topup RM10 x 8, topup RM5 x 5

3000 SLE Supporters Giveaway dianjurkan oleh DayangDeno dan disponsor oleh DayangDeno, NazrinaHussin, DuniaShida, Canvas D'Arte, Hawadah, Mojat, DyshaSahhir, MamaDarwiish, AkuMira, Pinkizluv, NadiaDiana, Cahaya Jannah, AdamFaiz, AisyaLieza, Nasuha, CikkMira

Tamat 24 Oct 2013, 12malam

Giveaway Yeayy Ibu Arif duit Raya!

Assalamualikum~~

First Of All!

Terima Kasih  KISAH KITA menjemput Join GA ^_^

Serba sikit SINOPSIS Bio :D

Nama manje kawan-kawan dan family de yang panggil wida, wid, ida, wahidah pilih lah yang mana suka nak panggil tapi yang Officially WID la ea , Nama manje yang dipanggil abg wid tuk wid nie paling special dia panggil wid 'BUM' =.= melekat sampai sekarang dia je yang panggil gtu hahaha wid dilahirkan pada 31 january 1989 (ingat ea tarikh nie t siap2 bg hadiah) ^_^.. dan berasal dari negeri kelapa sawit (JDT) hehe  johor bahru, Johor darul takzim..

Jom Usha Gambr Budak debab kat bawah nie huhuhu!


Jyeahhh.... BUDAK DEBAB nie wid lah... huhuhu kelakar je kan sekarang lagi la debab lalalala~~ ^.~v

ha~ yang nie adik beradik wid... tak silap wid nie time raya hehehe
date yang tertera kat pic nie 4/3/1995 ha wid 6thn masa nie.. 

DAN....

 KISAH WID PULAK ..... SINI BACA BAWAH NIE EA~


Pengalaman Zaman Kecik-kecik?

Yang best pegalaman zaman kecik-kecik wid... dapat mainan yang paling AWESOME setiap masa hehehe yelah anak permpuan sorang kan.. and paling best jugak time raya la kehangatan raya ngn dah dewasa nie berbeza... time kecik memang tak terkata lah happy nya nak raya huhuhu sebab sure lah dapat angpau kan hohoho dh besor tua cmne kita yang kuar duit tu cm lemau je hahaaha (kidding) ^^.. yang nie pegalaman yang paling takan wid lupa sampai bila-bila and akan kongsi cete dengan anak-anak wid sampailah cucu-cucu nanti in sha ALLAH.. Cerita dia, dalam masa setahun time tu darjah satu wid menangis je ke sekolah tau sampai ayah wid terpakse teman wid dalam kelas =.= sian ayah tau.. pendek kan cerita wid rasa betul2 alam sekolah masa darjah dua baru lah ok tak melalak.. dan bila ingt sampai sekarang  boleh gelak sorang-sorang..hehehe (aptb) yelah sebab wid tak merasa pergi nya pra-sekolah atas sebab-sebab tertentu tapi alhamdulillah pandai jugak sekolah hahaha masuk bakul angkat sendiri ^_^..

so tujelah pegalaman kanak-kanak wid serba sedikit dapat wid share... 

So korang pulak apa pegalaman manis time kanak-kanak dulu? join GA nie tuk kongsi ceritera anda semua^_^ selamat berGA .. wASALAM!


kLIK SINI untuk jOin kan diri.. ^_^v

Wednesday, 25 September 2013

READ THIS! Sumber dari SISWA ANAK JOHOR

MENARIK!!

hai korang terutama sekali dorang2 yang warga JOHOR.. kot-kot de yang nak tengah menacri peluang-pelaung pekerjaan sekarang nie... sebagai mana yang korang tahu UITM akan buka cawangan kempus baru dekat pasir gudang.. semalam baru tdapat tahu itu pun dari kawan yang bagithu tentang nie... so kalau korang na apply boleh la ke page Klik sini SISWA ANAK JOHOR borang boleh di download dan print dari website yang tertera... TARIKH AKHIR :: 7 OCTOBER 2013


klik gambar untuk nampak lebih jelas.. 

selamat mencuba... dapat tak dapat belakang kira janji anda semua dah mencuba... ^_^

SHARING IS CARING!

Korang yang baik hati klik bawah nie sebelum tingglkan blog wid ea hehe
 TQ! may ALLAH bless u.. ameen...

SINI-INI-ITU-DAN INI


Yepppyyyyyy!!!


TADA~~~~~ jengjengjeng..... shawl yang dimenangi dari simple GA by sis farisha dah dapat semalam... review klik link nie diarisedetiklebihfarisha
sangat-sangat cantik Dahlia cotton shawl
kalau korang nak tengok-tengok shawl tudung nak beli tuk tambah koleksi  leh la LIKE page KOLEKSI.CINTA.RAFF



AWESOME!! nielah shawl dia cantik kan.... excited gila nak pakai g kerja... ^_^
shawl dia panjang kalau pakai bahagian dada memang tertutup.. 
jadi taklah was2 nak beli and pakai... :)


Colour memang mengikut cita rasa... ^_^ kain dia pun memang jenis yang renyok kalau tak iron pun takpe... style sikit kan.. tapi nak iron pun boleh... wid rasa tak iron lagi OK nampak dia lagi menarik dan gerek... dari biasa huhuhu....





Monday, 23 September 2013

 
Ingin memenangi Hadiah berupa barangan kraf yang
kreatif dan comel???

Klik Banner diatas untuk melihat syarat yang sungguh mudah

Giveaway ini akan tamat pada : 06-10-2013
Pemenang diumumkan pada 07-10-2013
Jom join ramai-ramai...... mana tahu korang salah satu pemenang GA craft work nie.. ^_^


SELAMAT BERGIVEAWAY AND GOOD LUCK!!

Thursday, 19 September 2013

Yeahhhh Menang Shawl~~ Dari segmen Simple GA sis Farisha^_^


TAMAT sudah Simple GA sis Farisha~~~


YEAHHHHHHH!!

we~ tak sangka pulak No bertuah wid naik ... plus wid baru je semak nama peserta Simple GA sis faisha nie tak menyempat nak tgk... huhuhuhu alhamdulillah Tq sister THROWBACK



Hadiah dah pun dah wid tuntut cecepat yang mungkin npk no nek wid terus inbox sponsor hehehehehe... amboi2amboiiiiiiiiii! ^_^

Nanti bila dh dapat hadiah tu wid2 share ngn korg ea.... daaaaa!





Thursday, 12 September 2013

SIMPLE GIVEAWAY BY FARISHA #1


Dijemput semua Blogger menyertai Simple Giveaway By Farisha #1
Sebanyak dua pemenang dicari

Giveaway ini sah dari 12/09/2013 sehingga 18/09/2013
(Seminggu sahaja)
Pemenang akan diumumkan pada 19/09/2013

Klik Banner untuk sertai dan melihat hadiah

Terima Kasih dan "Good Luck"!







Wednesday, 4 September 2013

SEPTEMBER!!!!!!!!!!!



Hello September.. byE2 August~~ Alhamdulillah Jumpa jugak dengan september.. baru ada kesempatan nak buat entry for september...


Tragedi September Bukan Tragedi Oktober tau hahaha



Banyak jugak jemputan ke GA nie kawan-kawan... hehehe dah mcm jemputan ke Open House hari raya pulak... yang invited wid2 tu thanks so much tapi IN SHA ALLAH de kelapangan wid akan join.. haisss busy jugak lately nie bukan busy apa busy dengan macam-macam hal yang jadi kat office ne,, takde air nya len, lepas tu karen pulak wat hal then yang terbaru punya nie pulak... Office Banjir alahai... bukan banjir apa syiling office roboh hujan lebat air masuk office.. habis semua carpet satu office haiss.. 

So bermula la kerja baru wid and bos CUCI-CUCI SERVICE hohohohoho~

Dugaan~