Friday, 2 August 2013

WID2 Selamat Bershopping Di EMILIA COLLECTION LENS SALE & EMILIA COLLECTION DRESS SALE~~ WE~~

Kehangatan SYAWAL kian terasa... terasa sayu jugak nak tinggalkan Bulan RAMADHAN~~

First of all AS-SALAM rakan blogger^_^.. entry wid hari nie nak share lah apa yang dh wid shopping last minit serba sikit tuk hari raya yang bakal menjelang lagi bape hari nie...
Okokkkkk apa yang wid nak share and untuk first time tahun nie wid banyak prefer online shopping je dari baju sampai lah lens hehehe ^_^... Ha nak tahu wid online shopping kat mana? zassssss~~! meh sini meh terjah FACEBOOK sister nie  EMILIA COLLECTION LENS&DRESS SALE .


Baramag-barang yang dia jual semua yang berqualiti.. baju dia pun material sangat lembut dan sangat comfortable untuk di pakai masa raya nanti tak panas sejuk je.. ^_^


Ha Baju nie lah yang wid pilih untuk raya thun nie.. termasuk ipar wid n ibu wid sendiri pn beli dgn sis nie... MATERIAL : HIGHQUALITY  LYCRA ^_^ and harga pun berpatutan korang klu nak cuba boleh terjah ke facebook sister ne ea..

Untuk yang lens pulak wid beli yang ini.... sis ne de wat promosi hari raya one pair RM15 tapi tak including postage ea.. kot2 korang suka jugak nak mengorder boleh la terjah ke link fb yang wid backlink tadi tau ^_^



Panjang lebar entry wid hari nie... sharing is caring selagi kita boleh berjimat berbelanja kita adjust la ea... hehehe Ok korang  thanks sudi singgah sat dan selamat bershopping!!!!!! ^_^

2 comments:

  1. dah tengok..baju murah!! :) nanti nak beli la

    ReplyDelete
    Replies
    1. beli2... jgn tak beli heheh ^_^

      Delete

Thanks for view my blog ... drop your comment here buddy