Monday, 19 August 2013

GIVEAWAY SAYA NAK TEDDY BEAR BY FARISHA


Sempena Hari Raya Adilfitri 2013,
Farisha telah mengadakan Giveaway hebat
yang menawarkan Hadiah Teddy Bear sebagai hadiah utama
Dijemput semua sertai Giveaway ini

Siapakah peserta bertuah yang akan memenangi Hadiah ini??
 Klik SINI Untuk join & Lihat hadiah
Giveaway ini sah dari 19-08-2013 sehingga 09-09-2013
Pemenang akan diumumkan pada 10/09/2013

 Good Luck semua ^.^
Jeng~jeng~jengggggg we~~~~ GA SIS FARISHA LAGI~~~ Kali nie dengan HADIAH BESAR PUNYA!
aUUUUUCAk! mestilah WID2 nak berjuang DEMI Berunag GEMOK ne hehe.. KAWAII!

Finally launch jugak GA sis farisha nie wid tggu dari puasa tuari sampai lah dh hari raya ke-5 atas sbb kesilapan teknik tengok2 takde hehehe.... kenapa wid tggu GA sis farisha nie?.. sebab wid nak teddy bear besar alam nie tak pernah merasa dapat hadiah teddy bear sebesar budak 5th ne^_^... klu dapat mesti duk peluk tanak lepas silap2 terlajak bangun nak pergi office ^_~ dh sedap peluk bear.... Klu rezeki wid dapatlah kalau bukan rezeki wid redHOOO jelah :D

Kalau lah boleh kalau boleh la wid nak bear betul2 macam nie X__X

cOMEL~~ Tapi takut jugak belum sempat gomol2 dh kena nGAp!.. grrrrr...
Tapi klu dpt teddy bear besar mcmne.. mesti syok punya!!!!! cuma tak blh bawa jalan pulak... hehehe so teddy bear besar nie boleh la berbapak kan POOH BEAR wid yang sedia ada tu hihihi...
Yang terakhir klu tak menang and bukan rezeki dapat sis farisha yang comel2 nie pun dah oklah hehehehe!!

. So korang mana yang ternampak entry wid nie moh le join GA sis farisha nie... klik BERUANG GEMOK tuk meriah kan majlis mana tahu korang salah satu pemenang bertuah Beruang Gemok ne kan...



Ayam jantan siayam jalak
Jaguh Siantan nama diberi
Rezeki tidak saya tolak
Musuh tidak saya cari

SELAMAT BERGIVEAWAY~ SEMUA!

95 comments:

  1. TB join segmen ni.
    http://ceritasitelingabulat.blogspot.com/2013/08/giveaway-saya-nak-teddy-bear-by-farisha.html

    jom singgah n follow TB lak.
    ;)

    ReplyDelete
  2. Good Luck..
    http://eiraaikawa.blogspot.com/2013/08/giveaway-saya-nak-teddy-bear-by-farisha.html

    ReplyDelete
  3. thanks semua n gd luck jugak :D

    ReplyDelete
  4. Dah baca ke entry terbaru Farisha?? Tentang cara-cara memenangi GA ini??? Meh baca sini > http://diarisedetiklebihfarisha.blogspot.com/2013/08/tips-menang-ga-saya-nak-teddy-bear-by.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. dah.. wid dah baca... hehehe akan di updated :D.. TQ SIS~

      Delete
  5. dari segmen sama..

    Salam perkenalan dan good luck...

    Jemput join GA saya jgak....

    http://angguk2.blogspot.com/2013/07/update-peserta-simple-giveaway-july-dec.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih... nanti sy join kan dri ye :D

      Delete
  6. haii dari GA sama jom singgah blog yaya :D
    http://yayaonly.blogspot.com/2013/08/giveaway-saya-nak-teddy-bear-by-farisha.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. dONE SINGGAH & Follow... hit me back ^_^ tq.. Gd luck.

      Delete
  7. Salam singgah dari blog GA Diari Farisha.
    Nice one. Good luck ya tuan blog!

    Jemput singgah blog alieff:
    MY DOODLE STORY | Giveaway Saya Nak Teddy Bear by Farisha

    ReplyDelete
  8. gud luck :)
    datang dari segmen yg sama

    http://munirah-serupasama.blogspot.com/2013/08/giveaway-saya-nak-teddy-bear-by-farisha.html

    ReplyDelete
  9. Salam perkenalan dari KakUmmi dari GA SAYA NAK TEDDY BEAR DAR FARISYA, nak takkk...moga success :)

    http://ummiainiraz.blogspot.com/2013/08/giveaway-saya-nak-teddy-bear-by-farisha.html?m=1

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mestilah nak... hehehe salam perkenalan.. wid2 done follow ^_^

      gd luck jugak tuk kakUmmi :D

      Delete
  10. Assalamulaiakum. Hai. Dari segmen yang sama.. Singgah and follow sini sekali..

    http://superdreamland.blogspot.com/2013/09/giveaway-saya-nak-teddy-bear-by-farisha.html
    Jemput ke blog saya pulak

    Gud luck Dear

    ReplyDelete
    Replies
    1. wkmslm.... done follow.. gd luck... ^_^

      Delete
  11. Perhatian kepada peserta Giveaway..Ada syarat terbaru yang perlu dipenuhi….Sila like dan share gambar sponsor terkini..Hadiah yang ditawarkan oleh sponsor boleh lihat sini :- http://diarisedetiklebihfarisha.blogspot.com/2013/09/perhatian-peserta-ga-teddy-bear.html

    ReplyDelete
  12. goodluck :) dari segmen yg sama

    http://blogcontestgiveaway.blogspot.com/2013/08/giveaway-saya-nak-teddy-bear-by-farisha.html

    ReplyDelete
  13. Singgah dan follow sini. Dari segmen yang sama :D Semoga berjaya ;)
    http://storybegininmyworld.blogspot.com/2013/08/giveaway-saya-nak-teddy-bear-by-farisha.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Gd luck to u too.... Tq sudi singgah

      Delete
  14. Terbang mendarat di sini :) Dari segmen yg sama ^^ http://superpapaya.blogspot.com/2013/08/giveaway-saya-nak-teddy-bear-by-farisha.html

    ReplyDelete
  15. Hye Assalammuaalikum siggah sini dari giveaway yang sama :) Goodluck ^^ http://twinkleeestar.blogspot.com/2013/08/giveaway-saya-nak-teddy-bear-by-farisha.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. wkmslm....

      done jenguk2 BW.. and follow.. gd luck ya!

      Delete
  16. blogwalking here...
    follow me back k...

    http://www.ieyzartdsyahieyr92.my/2013/08/giveaway-saya-nak-teddy-bear-by-farisha.html

    ReplyDelete
  17. Assalammualaikum singgah sini dari giveaway yang sama :) Goodluck ^^
    http://twinkleeestar.blogspot.com/2013/08/giveaway-saya-nak-teddy-bear-by-farisha.html

    Btw, jom join this super duper awesome giveaway ! Banyak hadiah gempak :)

    http://twinkleeestar.blogspot.com/2013/08/bravo-giveaway-by-ieyra-ghani.html

    http://twinkleeestar.blogspot.com/2013/08/duo-mega-giveaway-by-fiqa-nsz-adam-faiz.html

    http://twinkleeestar.blogspot.com/2013/08/single-giveaway-by-julianaramli.html ( hadiah teddy bear gergasi jugak )

    http://twinkleeestar.blogspot.com/2013/08/softly-shop-dress-giveaway.html ( hadiah dress lawa )

    http://twinkleeestar.blogspot.com/2013/09/topap-giveaway-by-yong-atira.html ( menang bnyk topup )

    Visit my blog for more awesome giveaway ! http://twinkleeestar.blogspot.com/

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wkmslm.... done BW n follow... GD LUCK!

      Thaks de masa tluang sy join :D

      Delete
  18. Singgah sini, dari segmen yang sama.

    http://myboyfriendisanarmy.blogspot.com/2013/09/giveaway-saya-nak-teddy-bear-by-farisha.html

    Kalau tak keberatan, jemput join Giveaway ini sekali yea.

    http://myboyfriendisanarmy.blogspot.com/2013/09/2nd-giveaway-by-ira-syiqin.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. dONE bw... N FOLLOW

      gD LUCK to u....

      Thanks de msa tluang sy join :D

      Delete
  19. good luck. dtg dr G.A yg sama. jemput singgah blog. done follow. follow me back ? http://mizzikastories.blogspot.com/2013/08/giveaway-saya-nak-teddy-bear-by-farisha.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Gd luck to u too... done follow... tq.. :D

      Delete
  20. WAH, bestnya Entry! gdluck!
    dari GA yang sama, http://aqylanatasha.blogspot.com/2013/08/giveaway-saya-nak-teddy-bear-by-farisha.html
    :DD

    ReplyDelete
    Replies
    1. de lagi best tau hehehe.. gd luck to u too ^_^

      Delete
  21. hai bw here..dari segmen yang sama >http://iam-misha.blogspot.com/2013/08/giveaway-saya-nak-teddy-bear-by-farisha.html

    ReplyDelete
  22. Dari GA yg sama. Goodluck ^^

    http://threewordsmeaneverything.blogspot.com/2013/08/giveaway-saya-nak-teddy-bear-by-farisha.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Done follow... thanks singgah

      Gd luck...

      Delete
  23. Saya bw sini dari :

    http://solehahshamsuddin.blogspot.com/2013/08/giveaway-saya-nak-teddy-bear-by-farisha.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thanks singgah... wid done follow..

      Gd luck....

      Delete
  24. Good luck yaw kak! Dr GA yg sme http://bdxbjubiru.blogspot.com/2013/08/giveaway-saya-nak-teddy-bear-by-farisha.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Gd luck to u too~~~~ done follow thanks singgah

      ^_^

      Delete
  25. good luck..
    done follow u..jemput singgah & follow blog sy yer..=)

    http://arifarsyad.blogspot.com/2013/09/giveaway-saya-nak-teddy-bear-by-farisha.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. done follow.... thanks singgah gd luck ^_^

      Delete
  26. good luck!! ;)

    http://nisashahrien.blogspot.com/2013/09/giveaway-saya-nak-teddy-bear-by-farisha.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. done follow...

      thanks singgah ke blog wid

      gd luck!

      Delete
  27. nice entry dear..gud luck!!

    dr GA yg sama
    http://wanieysqaliefsuka-ga-contest.blogspot.com/2013/09/giveaway-saya-nak-teddy-bear-by-farisha.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. done follow... de lagi yang hebat entry dia... akk punya entry pun hebat... semoga berjaya ^_^

      Delete
  28. dari ga yg sma. gud luck http://keranaakumalu.blogspot.com/2013/08/giveaway-saya-nak-teddy-bear-by-farisha.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. tq singgah... done follow... gd luck!

      Delete
  29. Good Luck..akak dtg jengah sini dari ga yg sama :)
    http://akmanakmenang.blogspot.com/2013/08/giveaway-saya-nak-teddy-bear-by-farisha.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. done follow... and tq singgah...

      gd luck ^_^

      Delete
  30. salam dr GA yang sma gud luck allll..http://hokanoklate.blogspot.com/2013/08/giveaway-saya-nak-teddy-bear-by-farisha.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. wkmslm.....

      done follow... tq singgah... gd luck! ^_^

      Delete
  31. dari GA yg sama.. good luck yunk.. dont followsini sekali.. jom follow blog teman jom.. heee.. salam kenal yea.. =)

    http://tengkubutang.blogspot.com/2013/08/giveaway-saya-nak-teddy-bear-by-farisha.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. gD LUCK... tq sudi singgh done follow ^_^

      Delete
  32. Blogwalking here dr ga yang same ^^
    http://komikfeeqry.blogspot.com/2013/08/giveaway-saya-nak-teddy-bear-by-farisha.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tq singgh... done follow... gd luck

      Delete
  33. dari GA yang sama

    http://adudupurple.blogspot.com/2013/08/giveaway-saya-nak-teddy-bear-by-farisha.html

    gud luck XD

    ReplyDelete
    Replies
    1. done follow... tq sudi singgah...

      gd luck..

      Delete
  34. Hi dear . kita blogwalking sini . nice song . hihi

    http://farraanuar.blogspot.com/2013/08/giveaway-saya-nak-teddy-bear-by-farisha.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tq!!!! gd luck thanks singgah....

      Delete
  35. dari GA yang sama :)

    http://whenmyheartisbeating.blogspot.com/2013/08/giveaway-saya-nak-teddy-bear-by-farisha_31.html

    ReplyDelete
  36. Assalammualaikum..thanks sudi dtg blog akak. Ni kunjungan balas... :)

    Semoga kita sama2 Berjaya n Bertuah untuk menang Bear Besaq tu. aamiin :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. wkmslm..... in sha allah... smga berjaya :)

      Delete
  37. Dari GA yg SAMA.follow sini
    http://annursyauqina.blogspot.com/2013/09/giveaway-saya-nak-teddy-bear-by-farisha.html

    ReplyDelete
  38. hai.. from the same GA.. http://wanieseuk.blogspot.com/2013/08/giveaway-saya-nak-teddy-bear-by-farisha.html come and read mine.. :)

    from: the 79th..
    to: the first

    ReplyDelete
    Replies
    1. done read.... tq singgah... gd luck!

      Delete
  39. jenjalan sini,dari segmen yg sama..DONE follow,jom follow kte balik..thank yea..

    sigadismerah.my

    ReplyDelete
    Replies
    1. tq singgah.. done follow... ^_^

      smga berjaya...

      Delete
  40. Hye.. Dtg mjengah & follow awk dari segmen yang sama.. Jom bw + follow blog saya pulak yew =)

    http://syafawatikmal.blogspot.com/2013/08/giveaway-saya-nak-teddy-bear-by-farisha.html

    Good Luck yew ;-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. tq singgah.. donefollow....

      gd luck... ^_^ smoga berjya

      Delete
  41. Hi . Goodluck untuk esok taw :)

    http://farraanuar.blogspot.com/2013/08/giveaway-saya-nak-teddy-bear-by-farisha.html

    ReplyDelete
  42. Hye siggah sini :) Harini merupakan hari terakhir untuk join giveaway ini. Berdebar pulak tunggu keputusan pemenang :) Goodluck untuk awak ^^

    ReplyDelete
  43. Hye siggah sini :) Harini merupakan hari terakhir untuk join giveaway ini. Berdebar pulak tunggu keputusan pemenang :) Goodluck untuk awak ^^

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe cm bdebar na tggu apa plk kan... tq gd luck jugak... ^_^

      Delete
  44. terima kasih..pemenang akan diumumkan hari ini (10/09/2013) tetapi jam berapa dirahsiakan..peserta manakah yang bakal membawa pulang hadiah Teddy Bear cute mute tu ye??? Jangan lupe lawat2 blog Farisha ye

    ReplyDelete

Thanks for view my blog ... drop your comment here buddy