Thursday, 29 August 2013

"FIRST MINI GIVEAWAY BY LOLLISTA".






KLIK BANNER UNTUK JOIN

Senarai hadiah:
3 x RM5 topup| 3 x RM5 topup | 1 x Butterfly embroidery shawl | 2x RM5(Cash/topup)

First mini giveaway dianjurkan oleh SimanisLollista dan disponsor oleh Hassetiqa , SuriaHaserinah
dan Ain Sahara


Thanks Blogger LOLLISTA Jemput Wid Join ^_^


Friday, 23 August 2013

Simple Giveaway July-Dec



kLIK SINI Kalau nak Join ^_^

Banyak masa boleh join Simple Give away ne.. sebab sehingga December :D

Wednesday, 21 August 2013

yeahhhh sijil dan hadiah jengjengjeng dari sis farisah dah dapat...


Yeahhh... agak terkejut ye tadi bila wid terima barang tu dari abg pos-man sebab setahu wid,wid takde beli pape dari online nape de parcel untuk wid ne... huhuhu wid hampir terlupa yang wid de menang dari GA sis farisha FLASHBACK . ingat kan barang bos wid la tadi kan takut jugak nak buka.. wid biarkan sampai bos wid masuk... huhuhu... baru wid buka.. 

Bila wid buka agak rakus jugaklah hahahaha jeng~jeng~ jeng~~ wid dapat nie 



Ha tulah hadiah special jeng~jeng~jeng dari sis farisha berserta sijil.. cuma takde convocation je hehe .. cantik tak kawan-kawan???? cantik kan~~~ JGN JELES~ ^_~v

HEHEHEHE!

Monday, 19 August 2013

GIVEAWAY SAYA NAK TEDDY BEAR BY FARISHA


Sempena Hari Raya Adilfitri 2013,
Farisha telah mengadakan Giveaway hebat
yang menawarkan Hadiah Teddy Bear sebagai hadiah utama
Dijemput semua sertai Giveaway ini

Siapakah peserta bertuah yang akan memenangi Hadiah ini??
 Klik SINI Untuk join & Lihat hadiah
Giveaway ini sah dari 19-08-2013 sehingga 09-09-2013
Pemenang akan diumumkan pada 10/09/2013

 Good Luck semua ^.^
Jeng~jeng~jengggggg we~~~~ GA SIS FARISHA LAGI~~~ Kali nie dengan HADIAH BESAR PUNYA!
aUUUUUCAk! mestilah WID2 nak berjuang DEMI Berunag GEMOK ne hehe.. KAWAII!

Finally launch jugak GA sis farisha nie wid tggu dari puasa tuari sampai lah dh hari raya ke-5 atas sbb kesilapan teknik tengok2 takde hehehe.... kenapa wid tggu GA sis farisha nie?.. sebab wid nak teddy bear besar alam nie tak pernah merasa dapat hadiah teddy bear sebesar budak 5th ne^_^... klu dapat mesti duk peluk tanak lepas silap2 terlajak bangun nak pergi office ^_~ dh sedap peluk bear.... Klu rezeki wid dapatlah kalau bukan rezeki wid redHOOO jelah :D

Kalau lah boleh kalau boleh la wid nak bear betul2 macam nie X__X

cOMEL~~ Tapi takut jugak belum sempat gomol2 dh kena nGAp!.. grrrrr...
Tapi klu dpt teddy bear besar mcmne.. mesti syok punya!!!!! cuma tak blh bawa jalan pulak... hehehe so teddy bear besar nie boleh la berbapak kan POOH BEAR wid yang sedia ada tu hihihi...
Yang terakhir klu tak menang and bukan rezeki dapat sis farisha yang comel2 nie pun dah oklah hehehehe!!

. So korang mana yang ternampak entry wid nie moh le join GA sis farisha nie... klik BERUANG GEMOK tuk meriah kan majlis mana tahu korang salah satu pemenang bertuah Beruang Gemok ne kan...



Ayam jantan siayam jalak
Jaguh Siantan nama diberi
Rezeki tidak saya tolak
Musuh tidak saya cari

SELAMAT BERGIVEAWAY~ SEMUA!

Friday, 2 August 2013

WID2 Selamat Bershopping Di EMILIA COLLECTION LENS SALE & EMILIA COLLECTION DRESS SALE~~ WE~~

Kehangatan SYAWAL kian terasa... terasa sayu jugak nak tinggalkan Bulan RAMADHAN~~

First of all AS-SALAM rakan blogger^_^.. entry wid hari nie nak share lah apa yang dh wid shopping last minit serba sikit tuk hari raya yang bakal menjelang lagi bape hari nie...
Okokkkkk apa yang wid nak share and untuk first time tahun nie wid banyak prefer online shopping je dari baju sampai lah lens hehehe ^_^... Ha nak tahu wid online shopping kat mana? zassssss~~! meh sini meh terjah FACEBOOK sister nie  EMILIA COLLECTION LENS&DRESS SALE .


Baramag-barang yang dia jual semua yang berqualiti.. baju dia pun material sangat lembut dan sangat comfortable untuk di pakai masa raya nanti tak panas sejuk je.. ^_^


Ha Baju nie lah yang wid pilih untuk raya thun nie.. termasuk ipar wid n ibu wid sendiri pn beli dgn sis nie... MATERIAL : HIGHQUALITY  LYCRA ^_^ and harga pun berpatutan korang klu nak cuba boleh terjah ke facebook sister ne ea..

Untuk yang lens pulak wid beli yang ini.... sis ne de wat promosi hari raya one pair RM15 tapi tak including postage ea.. kot2 korang suka jugak nak mengorder boleh la terjah ke link fb yang wid backlink tadi tau ^_^



Panjang lebar entry wid hari nie... sharing is caring selagi kita boleh berjimat berbelanja kita adjust la ea... hehehe Ok korang  thanks sudi singgah sat dan selamat bershopping!!!!!! ^_^

Thursday, 1 August 2013

Welcome August~~ bye2 july~~ yeahhh!!! gaye!gaye~~


AUGUST^_^!!!!


Counting day nak sambut raya~~ sebenarnya tak sabar-sabar nak cuti raya... we~~~~
agak-agak wid2 nie dapat lagi tak duit raya hehehe.... 
Saat-saat yang dah takde mood nak buat kerja.... >.< tapi apa kan daya sabor jele...