Friday, 26 July 2013

Posto~~posto!!!!



Dinggg! dONGggg!!

As-salam~ hello uolss... Hari nie punya entry wid nak pos pasal psoto-posto hehehe... Ok sebagai mana yang korang tahu sebulan yang lepas atau  berapa hari yang lepas tamat sudah GA santai kad raya by F&W Tahniah pada pemenang.... yang tak berjaya janganlah putus asa k... ^_^
Seronoknya dapat kad raya.. teringat zaman dulu2 sibuk mengepos kad raya.
FARISAH & WID sape pulak nak bagi kad raya ne hehehe.. (just kidding)

Pemenang jugak telah diumukan pada 22.07.2013 klik WINNER untuk buat semakan pada yang masih belum tuntut hadiah.. takut korang terlupa de join GA kami nie...

51pemenang telah pun berjaya dicari yang berjaya so pada korang yang ada join GA kami dan masih ada yang belum tuntut hadiah tu.. Boleh segara tuntu dengan wid ye... @e-mail kan detail di
wahidahramlan@hotmail.com
wid akan balas e-mail untuk pastikan yang wid dh terima e-mail  dri awak2 semua dan akan mengepos kad raya Limited Edition yang korang menang dari FARISAH & WID tu ye..:D

Tempoh tuntutan sehingga 07.08.2013


Pat-pat nya2 siapa cepat.. cepatlah dapat kad raya nya ea~~^_^v

2 comments:

  1. Wah! Meriahnya masuk blog ni.. dah pasang lagu raya dah.. Hehe.. Btw, tahniah buat semua pemenang! ^^,

    ReplyDelete
  2. hehehe.. terima kasih..... amik mood raya kata kan ^_^

    ReplyDelete

Thanks for view my blog ... drop your comment here buddy