Friday, 21 June 2013

Yeahhh wid receive hadiah yang di menangi dari first GA wid join.....





Hai korang salam jumaah.... harap korang semua sihat sejahtera dengan keadaan cuaca yang tak berapa baik sekarang nie.... untuk kkawan yang mana daerah korang terlibat dengan jerebu jaga kesihatan ye.. banyak kan minum air..... wid pun dah terkena effect nie >.< sakit tekak... 

Ok..ok...ok.... Entry hari nie bukanlah wid nak buat pasal jerebu ke apa tapi wid nak buat entry pasal wid dah dapat hadiah dari 1st GA wid join... Thanks to diary farisha... sebenarnya stuff semalam dah sampi tapi di sebabkan rumah wid takde penghuni so tadi pagi lah baru wid collect hadiah yang wid menang ne... suka nya..... ^__^v

Wid join for suka-suka je tapi kalau dah nama rezeki kan hadiah yang wid dapat set NOUR AIN, COLLAGEN EYE MASK & SHISEIDO MASK... we~~~~~ Teruja....~_^


http://diarisedetiklebihfarisha.blogspot.com/2013/06/pemenang-vvip-1st-big-ga-diari-sedetik.html


No bertuah wid 75... thanks to Dairy Farisha :)


Best join GA macamne... dapat mengeratkan silaturahim dan jugak dapat ramai kenalan baru.... ^_^ so korang klu de mana-mana GA yang dianjurkan kan oleh blogger join je meriahkan majlis rezezki sape yang thu kan hehehehe..... Selamat ber BW... wasalam..

Tu dia hadiah yang wid dapat... suka-suka.... leh melaram sebelum tido nanti hihi^_^



No comments:

Post a Comment

Thanks for view my blog ... drop your comment here buddy