Thursday, 6 June 2013

wow!!! Wid Follower yg ke 600... Siap add Entry lagi tu... Thanks MIERA :)


ASsalam... hai korang semua.... pertama sekali wid nak tahu korang sihat ke tak hari nie... harap sihat la ye... hari baik bulan baik hari nie jugak sempena israk & mikraj.. Happy nya wid bila de follow satu blog ne tetiba wid dapat e-mal dia kata wid Follower yang ke 600 oh wow! ^__^

Yang paling best dia siap buat entry lagi ajak ramai2 follow blog wid... thanks ... sy suka sangat-sangat... tiba-tiba wid terlintas kat kepala otak wid ne tak rugi buat blog nie.. sebab kita dapat kenalan baru dan blog nie jugak sangat-sangat menarik.. untuk masa lapang kan.. jadi kawan-kawan wid kat luar sana tu kalau korang rasa bosan dengan aktiviti sekarang nie asik facebook,twitter,myspace ke dan lain-lain kot-kot2 nak ada benda baru nak di buat ke share apa-apa ke.. rasa nya blog nie sesuai sangat lah kan..... lalalala~~~

Wid pun bukan la dah lama sangat join blog ne baru-baru je jugak rajin dengan benda-benda nie.. hihihi.. jadi korang tggu apa lagi cepat la buat blog masing2..

kat bawah ne ada link yang mana wid adalah follower ke 600 dia... sila la click klu sudi :)


http://mastrixia.blogspot.com/2013/06/selamat-datang-follower-600.html

2 comments:

Thanks for view my blog ... drop your comment here buddy