Tuesday, 11 June 2013

Sister Yang Baik Hati





Selamat petang semua.... ha nie mesti ada yang megantok-ngtok tu kan... baik-baik jangan tersembam muka kat meja sudah la... hehehehehe :).. Rasa-rasa nak menghilangkan ngantok tu meh la meh read entry wid ne... Nampak tak pic kat bawah ne.. comel tak comel kan... KAWAI!! sekali tengok macam elyana main tarik tali tu pun de kan... tapi nie E........ bukan elyana tu... Ha mesti suspen dh kan.. ^_^

Ha kenapa dengan pic ne?.. kenapa wid wat entry pasal pic ne?... sebab wid suka  sangat-sangat nak wat entry pasal sister nie... anyway kitaorg nie kenal dalam facebook je... boleh pernah jumpa antra satu sama lain pun.. hehe :D tapi macam dh lama kenal dia sangat baik hati, wish could meet her one day in sha ALLAH walapun busy sempat jugak dia tunaikan apa yang dia janji kan.... Sebab kan itu wid sangat-sangat hargai sister ne... PALING BEST sis nie sangat sporting, friendly, kadang-kadang chat dengan dia pun wid boleh ketawa sorang-sorang agak kelakar jugak....

Ok, straight to the point~~~~ actually sis nie buat wid senyum sampai ke telinga terharu sangat-sangat hari nie... WOW!! tak kala dia busy nak wat search tuk submission dia sempat pulak tu dia buat kan satu entry untuk hennART wid... Guys although she said simple-simple sahaja but to me is EXTRAORDINARY ok.. takde sesorang pun yang sudi luangkan masa dia untuk orang lain.. bila tengah busy dengan kerja tapi sis nie SHE SO KIND!!!!!!!!

And one more thing dia jugak buat wid selalu sangat aktif dekat blog ne start dia ajak wid join GA diari sedetik farisha :D she so special dan sangat-sanagt best orangnya..



Lovely dovey she so kawaiii and adorable...... sayang macam kakak sendiri tau walapaun kita ne takde kakak :) Menumpang kasih jelah contoh nya tak gtu hehe....


Last but not list kat sini de entry yang sis ne buat tuk wid sila la sudi-sudi view walaupun untuk bbrape saat je kan... please lend me your time.... THANKS FOR VIEW!!! :)



So dh view tak entry sister ne.. simple dan sgt2 appreciated, thanks once again sebab pinjam kan sikit masa view link tadi... okla sampai sini je entry wid tuk sister yang baik hati nie...... and thanks for being my friend sister..... hope she like it pasal entry wid typing ne untuk dia..... :) Lot of love widdiah's 



4 comments:

  1. wow!! sgt2 comel ayat wid tu..tqvm wid :) insyallah kita mesti akan bjumpa 1 hari nanti..syg wid ketat2 taw..with love ^.^

    ReplyDelete
  2. hehehe ayat dari hati ek hati .. sama-sama sis... ameen! love u too sister farisha!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! syg banyak2 tau... hehehe ^___________^v *big hugsss*

    ReplyDelete
  3. wah akak ni comel juga orgnya hihi...

    ReplyDelete

Thanks for view my blog ... drop your comment here buddy