Monday, 17 June 2013

Happy belated father's day to my big bro, little bro and also the grates man in the world 'AYAH'

Salam isnin kekawan.... mmm macam biasa hari nie lah hari wid buat entry kongsi cerita... ok entry hari nie wid nak buat entry sempena HARI BAPA@ FATHER DAY.... semalam 16hb jun 2013 adalah hari bapa seluruh dunia semua orang menyambut nya kan...  tak kisah lah simple ke.. besar-besaran ke yang penting kita ingt kat ayah kita yang banyak berkorban masa tenaga untuk mencari sesuap nasi.. best je mesti ada yang celebrat ayah masing-masing... :)

Korang de tak yang macam wid ne... sampai terlupa nak wish happy father day dekat ayah wid.. walaupun dekat banyak kali semalam ayah call wid.. tapi wid nie betul-betul lupa yang semalam adalah hari bapa... sampailah adik wid bagithu wid..:( maaf kan saya ayah saya lupa sangat2,,, tapi bagi wid hari-hari tulah adalah hari ayah... tunggu ayah balik hari nie wid nak wish kat ayah happy father day... walapun sekadar ucapan sekurang-kurangnya dh boleh buat ayah tersenyum bahagia... lepas tu belanja ayah makan rojak mamak mesti ayah suka hehehe sebab ayah wid suka sangat makan rojak mamak bawah pokok tu..... (macam korang thu je kan) ^_^v

Ha! selain tu bukan lupa je kat ayah wid kat abg wid, adik wid pun wid lupa naK wish dorang happy father day... terlupa pulak dorang pun dah jadi 'DADDY'... apala nasib korang dapat adik dan kakak yang pelupa macam nie hehehehehe.... (peace)

Nak taip ucapan untuk ayah mesti takakan habis wid nak ucapan sebab banyak sangat-sangat pegorbanan ayah untuk wid & adik, abg.... Terima kasih ayah untuk segala-galanya.... semoga ayah di panjangkan umur murah rezeki... di rahmati ALLAH S.W,T... jasa mu tak dapat di balas dengan wang ringgit terlalu besar apa yang ayah buat untuk kami.... WE ALL LOVE U AYAH!!

Dan untuk abang & adik.... selamat hari bapa.... semoga menjadi dadday yang baik dan bertanggunjawab& role model pada anak-anak korang ameen... 

Akhir sekali.... HAPPY FATHER DAY untuk ayah-ayah, bakal ayah di luar sana ea......



Ha... nie lah ABG, ADIK & AYAH wid..... Sayang mereka sangat-sangat!!!!!

Mmmm okla sampi sini jelah ea entry wid tuk korang semua ye.... terima kasih jugak kalau ada yang sudi baca entry wid ne.... hehehe tanpa korang semua sape lah blog wid ne.. eh~~=.=... hihi.. Peace uolss... wasalam






No comments:

Post a Comment

Thanks for view my blog ... drop your comment here buddy