Wednesday, 26 June 2013

3Bulan bersama Product ''NOUR AIN'' alhamdulillah ^__^

.......
Ohaiyo..... hai semua haisss rasa macam dah tersangat lama tak taip entry selalu nya pos GA je ada lah hehehe... tapi hari nie len sikit tak pos GA tapi nak taip entry... al -maklumlah tengah free-free pepagi nie takde wat pe... design card pun dah make up tinggal tunggu approve dari partner wid je (Sis Farisha) ^_^v
semtara menunggu dia, wid nak menaip la entry pagi nie... hehe~....

Ok...kKkKkkkk~~ entry hari nie wid nak updated pasal product ''NOUR AIN'' yang wid pakai sekarang nie.... ha entry wid nie mungkin para gardisII je yang berminat kot nak baca (kalau sudi) hehehe.. joking^_~... ok klu korang perasaan, klu persaan lah entry wid 3Bulan yag lepas ce tekan SINI klu nak preview balik...:D.. Time wid pos entry tu baru satu hari wid mengunakan ''NOUR AIN'' masa tu muka wid memang agak teruk dengan toner muka tak sekata lepastu banyak sangt bekas2 jerawat so kalau pergi office tak bertepek dengan compact powder .. mmmmmm~~~ memang lah tak payah cakap muka macam tak sudah... =.=...

TAPI!!!!!! ha jeng jeng jeng! suprice suprice.... lepas tiga bulan wid guna ''NOUR AIN'' nie alhamdulillah kulit muka wid lebih baik dari before.. toner muka dah sekata bekas2 jerawat suma ilang.. tapi klu jerawat tu bohonglah klu tak tumbuh kan >.< perempuan dan pearl mana leh pisahkan... Tapi tak semua orang serasi dengan ''NOUR AIN '' walaupun dia kata serasi dengan semua jenis kulit haissss=.=.... 

 Set ''NOUR AIN'' harga sangat berpatutan... dia de set kecik and besar 
 Bauty Soap,Night Cream, Day Cream and toner... pemakaian 2kali sehari.. wid kadang2 hanya pakai sabun, toner and cream saje pun dah ok^_^
 Serum boleh pakai bila-bila masa sebab vit-C untuk kulit... mulakan dengan bismillah dan selawat sebelum pakai... in sha ALLAH ^_^.. serum ''NOUR AIN'' nie botol agak kecik dan cepat habis.. kulit memang tersangat fresh dan rasa  halus je bila pakai serum nie...^_^


wid takde pic before yang ada hanya after saje tapi takpelah wid share jugak dengan korang semua ea :D


Day Cream & lens saje hari-hari wid sekarang nie pergi office jimat compact powder hahahaha....

Sharing is Caring....  wsalam.... :D
  

2 comments:

Thanks for view my blog ... drop your comment here buddy