Monday, 27 May 2013

Majlis persanding dan pernikahan lovely cousin brother&sister... Congratulation.. 24th&25th may 2013

Rasa sekejap je masa berlalu kan.. hari ini balik dah seperti biasa ke dunia kerja.. rasa seronok je mggu lepas berkumpul bersama kelurga sepupu sedara mara... tak sadar masa berlalu dengan panttas nya...
ok hari nie wid nak updated blog la tengah-tengah free nie before tak sempat dan malas nak updated..
Pada 24 mei 2013 selamat la kakak sepupu wid merangkap kakak wid jugak yang mana wid sangt2 rapat dengan dia akhirnya di ijab kabul kan dengan pasangan nya along(syidi) oleh ayahnda tersayang kadi Tn.Hj.hamdi pakcik wid jugak ;).. sedih rasa tapi dalam kesedihaan tu wid happy sangat wid doakan semoga korang kekal sehingga akhir ke jannah ameen....

Congratulation sister dan selamat pengantin baru semoga kekal hingga ke jannah.. your the best cousin sister i have, macam tak percaya je dia dh kawen.. teringan zaman kecik2 hingga besar sama-sama men pondok-pondok.. lepas tu kita kerja sama-sama wid habis spm.. sangat kelakar kalau ingt balik. Sekarang ne bertukar dah status.. your're so adroble and beautiful sister..


Alhamdulillah semua nya berjalan dengan penuh berkat nya... ameen:)

Lepas dah dia now ne tinggal wid dan sepupu kembar widsorg ne.. hahahaha kitaorg ne memang tak boleh la nak cakap bila... siap la tunggu soalan cepu cemas dari sedara mara kan.. soalan yang akan tak putus-putus di dengar BILA LAGI???ha.. tu dia...

Ini lah dia cousin wid2... kitaorg tua setahun je antra wid dan dia tak thula sape yang lepas dulu ne hehehe majlis hari tu sangat meriah and happening walaupun agak terkalam kabut sikit tapi still maintain sebab de dua pegantin masa tu.. abg sepupu wid..


Congratulation to both of you... yang very sporting and happening....

Ada banyak gambar tapi kalau wid nak sahre kat sini memang tak habis lah wid updated ne boleh buat novel.. apa-apa pun dengan majlis macam ni meratkan lagi silaturahim antara kekeluargan dan sedara mara.. yelah sbuk berkerja stress bila skali skala berkumpul macam ne semua nya kita lupa kan sebab happy sangat  bila dah gathering... sampai sini jelah soset soset wid tuk hari nie... Thanks sudi menjengah ke blog wid... hari nie.. salam :)












No comments:

Post a Comment

Thanks for view my blog ... drop your comment here buddy