Thursday, 30 May 2013

KENAPA MENGAPA LELAKI CEMBURU... BEST KE?

Hola.. hai guy hari nie wid nak sahre la sikit pasal LELAKI KUAT CEMBURU ne.... mmm ramai orang-orang dekat luar sana especially LELAKI dorang akan kata tanda LELAKI CEMBURU ne sebab doarng sayang terlalu sayang dekat girlfriend dorang... BETUL TAK? mesti lelaki akan jawab macam gitu... memang tak di nafikan pun.. 

Tapi kalu ''PEREMPUAN'' mesti dia akan kata cemburu buta tak tentu pasal... tak salah si LELAKI ne nak cemburu tapi biar la kena pada tempat nya mestilah ada sebab-sebab nya jangan nak terus melulu je cemburu... mmmmmm.

Kalau pasangan kita cemburu mestila best kan sebab tu menujukan dia betul sayang kita... tapi masalah nya sekarang ne kalau cemburu tak kena tempat... macamne tu.....???????^_^... pikir-pikir lah..

Mmmm nak mintak pendapat kat kaum adam.. de yang boleh jawab ada yang tahla tak thu naK cakap apa...

SMILE ALWAYSSSS :)




2 comments:

  1. hola, thanks for drop by to my blog and followed me. Happy blogging and nice to know u :)

    ReplyDelete
  2. hOLA there... you're welcome... :D

    ReplyDelete

Thanks for view my blog ... drop your comment here buddy