Monday, 29 April 2013

Cerita hari ini....

hai awak semua kat luar sana... lama rasa nya tak soset soset kat blog ni... berhabuk pun ada jugak ni.. mmm tak sangka dah nak habis bulan april kan... jap je masa berlalu.. macam-macam jadi seppanjang april ni... wid nak konsgi pun rasa nya berhari-hari tak habis cerita wid nie.... ada suka, ada duka, ada bahagia ada cemas.. huhuhu...

dan sewaktunya jugak.. wid banyak tempahan tuk mei nanti... dan pada masa yang sama cousin rapat wid merangkap kakak wid jugak hari bahgia dia akan tiba tak lama lagi....... so wid sangt-sangt la busy dengan majlis dia dan jugak hennART wid.. alhamdulillah rezeki.

Bulan april nie jugak bulan cemburu bagi wid hahahahah kenpa? biasalah tak semene-mene melibatkan org lain.. dri pandangan orang mungkin kita nie terlalu cmburu atau mengade2.. tapi bagi wid... serorang permpua seharusnya dia tahu hati seorang permpuan macamane kan... bila wid teringat geli hati pun ada... rasa bersalah pun ada... nasiblah wid cepat-cepat mintak maaf,... fuhh~~...

so apa sekali pun yang datag pada kita ne.... aggap je semua tu satu ujia dan cabaran... hidup ini macam permainan jugak... tapi hidup saangt menarik kalau semua maslah tu kita dapat atasai dengan tenang... LIVE YOUR LIFE!!!!

WSALAM.....


No comments:

Post a Comment

Thanks for view my blog ... drop your comment here buddy