Tuesday, 12 March 2013

Seni sebahgaian dari hidup wid ;) jom korg segar bugar kan mata dengan stalk blog wid ne ^_^

Hai korang selamat petang tahu tu mesti de yang tengah megantok seganagt2 kan.. so jom lah if korg ternampak ke terpandang ke blog wid ne sila baca kalu sudi tanak pun takpe.... mmm korang mesti macam puzzle je kan wid ne de je time nak update blog waktu-waktu macam nie... wid takde keje ke? huhuhuhu ada tapi mestilah kerja tu di utama kan dh settle semua kerja baru lah wid updated blog ne ikut lah mood jugak agak2 malas wid buat tak tahu je dengan blog ne...

Mmmm korang mesti semua tahu kan now ne dah musim org kawin-kawin hehehehe... apa? makan nasi minyak? mmmmm yang tu dh tentu lah tapi yang ne bukan lah makan nasi minyak je.... bila dh musim org kawin-kawin nie mestilah wid busy dengan tempahan inai sane dan sini... alhamdulillah rezeki kan... wid bukan lah seorang yang sangt pro tapi.. boleh la jugak nak melukis henna nie..

So.. setiap kali wid terima tempahan dari mereka yang nak berkahwin benda terutama wid mesti nak 'KEPUASAN' dari customer dan jugak 'KEPUASAN' pada diri wid... seni nie kalau tak menjadi wid akan rasa macam hampeh sangt tak tahu la kalau orang len macam ane.. tapi kalau wid memang wid akan rasa kan macam tu... yang paling terpenting wid nie ikut mood kadang2 rajin sangt nak melukis corak2 baru.. kadang2 malas jugak....

Tapi bila wid betul2 fokus pada satu seni tu wid akan fokus wid akan buat telilti... wid akan make sure mereka yang tempah dengan wid pun puasa hati dengan hasil kerja wid.. oh ya! before wid menamatkan blog ne wid ada bbrapa keping lukian corak2 baru yang wid dh siap kan... ini saje lah yang wid dapat sahre nak sahre banyak-banyak tak muat pulak.. korang boleh view facebook wid.. TQ! :)

No comments:

Post a Comment

Thanks for view my blog ... drop your comment here buddy