Saturday, 2 March 2013

''kursus kahwin'' :)

salam... kaifah hailuka... huhuhu ttba cakap arab pulak :). mmmm wid2 hari nie baru de kesempatan nak updated blog.. tu pn pinjam netbook housemate cousin hehehehe.. well aku dua hari ini berumah kat rumah dia... huhuhuhu mm sebab apa? sebab dua hari ini aku de amik kursus kahwin kat sini... aku nak kawin ke? mmm belum lagi... saje amik nanti bila2 dh nak kahwin tak payah la amik lagi kan hehehehehe ^_^. sibuk kan diri jugaklah sbb kakak sepupu aku a.k.a kakak aku jugak dia ne yang nak kawin so teman lah alang2 tu amik jelah skali...... :). ok wid just nak share apa jadi  kat dalam kursus tadi... mmm yelah nama pun dh kursus kawin kan so takde cover2 ha.. semua open minded.. huhuhu tapi bukan sbb tu... sebab nya kita dapat ilmu baru... serononk sgt2 tapi yang tak best nya.... satu hari suntuk kursus tu :(,... tapi takpelah at least dh lepas unutk hari ini.. tinggal esok je... we~~~~~~~~ tak sabar nya nak dapat sijil ^_____________^.  ada la jugak amik bbrape gambar kat dalam dewan tu.. tapi wid2 tak dapat nak updated la .. sbb  nya... yelah name pun pinjam netbook member.. stakat nie saje lah dapat wid share tuk malam ini... wid dah penat satu hari ini.. bagun awal... esok adalah hari terakhir kursus kawin.. yeahhhhhhhhh!!!!!!!!!!!!!!!!! selamat malam stalker... knpe stalker? sbb mana ada follower lagi hohohoho...

ne lah muka2.. yang dh bahgia dapat sijil pra-perkahwinaan ... huhuhu

No comments:

Post a Comment

Thanks for view my blog ... drop your comment here buddy