Friday, 8 March 2013

KEBOSANAN :)

Hai stalker... salam jumaah.. :) mcm dh lama je tak  update blog ne huhuhu rasa nya baru bbrape hari je kan... hahhaha tapi takpe...nie tgh free2 dlm ofis tgh tak thu nak wtpe.. wid nak kepoh2 sikit ngn korg2 ne... uolss penah dengar prdct kecantikan NOURAIN tak? wid tak pernah dengar tapi prodct dia mcm bagus je sebab boss wid pakai dlu kulit muka dia cm tak ok nowdays makin lama wid tgk makin bersih then cantik... lepastu wid pergilah kepoh huhuhu maklumlah bukan kepoh saje je nak amk tahu.... dia kata dia pki nourain.. wid tak pernah tpikir nak cuba atau tukar prdct len.. tapi nak la jugak try... dri yg wid pakai skrg ne mmm cm takde function je opsss. wid pakai prdct apa? biasa2 je.. hehehe >.< nak dijadikan cete smlm masuk2 je bos dlm office.. ttba dia de bg wid satu brg.. tak ckp bnyk wid tgk rupa2nya set prdct nourain tu... wee~~~~~~~ ^___________^ suka2... boss kata birthday present. suka nya saya... So wid baru je try prdct tu smlm.. kita tggu lepas sbulan cuba prdct ne... nanti wid akan share sebelum dan selepas kat korg2 ya! ^_^...
Nie lah product nour ain beauty care tu:)

wid baru pakai hari ini product nour ain ne.. tak tahula sesuai ke tidak ngn kulit wid ne.. mmm mslh wid toner  tak sekata... in sha ALLAH wid cuba je dlu. 

No comments:

Post a Comment

Thanks for view my blog ... drop your comment here buddy